vineri, 22 ianuarie 2010

Revista presei de aiurea, astăzi, vineri 22 ianuarie 2010 - partea a doua







http://tw.next.nextmedia.com/index.cfm?Fuseaction=Article&IssueID=452&ArtID=32248705

si o traducere aproximativa, facuta cu google translator

International scandal, preşedintele de revânzare fratele România vinde 1800 de tone de muniţie o organizaţie teroristă în Taiwan


台灣逾期彈藥被羅馬尼亞總統的胞弟轉賣,成為恐怖分子彈藥的來源。(歐新社)
圖片: 1 / 1 Foto: 1 /?


台灣逾期的彈藥竟成恐怖組織的軍火來源! Muniţii Taiwan de restante brusc a devenit o sursă de organizatii teroriste, arme!
軍方第三次委外處理的8,060噸舊彈藥,因監督不周,其中1,884噸遭羅馬尼亞總統家族,轉賣到非洲安哥拉分離分子、黎巴嫩真主黨與其他恐怖組織,而使我國捲入此一國際醜聞,勢將嚴重打擊台灣的國際形象! Ocupa militar de outsourcing, cu o treime din 8060 de tone de muniţii vechi, din cauza supravegherii neadecvate, din care 1884 de tone au fost preşedinte de România, de familie, vândute în Africa şi separatistilor Angola, Hezbollah şi alte organizaţii teroriste, lăsând implicarea Chinei în astfel de un scandal internaţional , este obligată să o lovitură puternică la imaginea Taiwan internaţională!
羅馬尼亞總統特里安. Preşedintele Trient România. 巴塞斯古,去年被爆其弟轉賣台灣舊軍火,而使台灣捲入此一國際醜聞。 Baze de explozie vechi de anul trecut revândute Taiwan, fratele mai mare al lui în braţe, pentru că Taiwan a implicat în acest scandal internaţional.

特里安. Trient. 巴塞斯古小檔案 Baze de vechi fişiere mici -
年齡:59歲身分:羅馬尼亞總統經歷:羅馬尼亞交通部長、首都布加勒斯特市長爭議: Varsta: ID 59 de ani: română Experienţa Preşedinte: Ministrul roman al Transporturilor, primarul controversate din capitala, Bucuresti:
2004年當選總統,2007年曾因濫權爭議遭國會彈劾暫停職務,但拒不辭職,經公民投票否決彈劾案後復職。 În 2004 a fost ales preşedinte în 2007 Zengyin abuz de putere de punerea sub acuzare de către Congres a suspendat litigiului, dar a refuzat să demisioneze, cetăţenii au votat împotriva punerea sub acuzare, după repunerea. 2009年底以些微差距連任成功。 Până la sfârşitul anului 2009 cu un uşor decalaj între al doilea termen.

二○○九年東歐國家羅馬尼亞舉行總統大選前,台灣委外銷毀的八千多噸舊彈藥,依合約應在保加利亞銷毀,但其中一八八四噸竟遭羅馬尼亞總統家族重新包裝後,非法轉賣到非洲安哥拉,可能與卡賓達解放陣線、黎巴嫩真主黨與其他恐怖組織有關,使台灣捲入國際醜聞。 Ţările est-europene a avut loc în România, în 2009, înainte de alegerile prezidenţiale, distrugerea Taiwan de externalizare a muniţiei vechi, mai mult de 8000 de tone, conform contractului ar trebui să fie distruse în Bulgaria, dar au pierdut 1884 de tone Preşedintele România, re familia-ambalate, ilegale de revânzare Africa, Angola, pot fi legate de Cabinda Frontul de Eliberare, Hezbollah şi alte organizaţii teroriste, Taiwan, astfel încât să fie implicaţi în scandal internaţional.

Un comentariu:

Theodora spunea...

Alexandru Haralambie
In legatura cu comentariul tau de pe blogul domnului Ciutacu recunosc ca ai dreptate. Dar am momente cand cedez nervos.Am blog din septembrie 2009 si in toata perioada asta am incercat sa le spun oamenilor sa nu cedeze, sa lupte pentru drepturile lor, sa nu se lase calcati in picioare. Cu dipsperare vad ca nu se intampla nimic bun. Ei isi vad de treaba lor si noi de necazurile noastre.Stam si rabdam.Pana cand? Ce trebuie sa se intample ca sa ne schimbam in bine?